Ekologiskt mjöl enligt gammal familjetradition
I över 70 år har familjen Sobrino från La Morra (Piemonte-regionen) ägnat sig åt kvarnhantverket. Renzo, Margerita och Stefano Sobrino är inte bara lojala mot den historiska träkvarnen, där mjöl fortfarande mals på traditionellt sätt med valsar av natursten. Den goda relationen med de lokala bönderna och kravet på att endast använda spannmål av bästa kvalitet från ekologisk odling är också fortfarande fasta inslag i familje- och företagsfilosofin.
Mulino Sobrino maler inte bara vete, råg och spelt, specialmjöl ingår också i sortimentet. Till exempel produceras mjöl från gamla sädesslag som enkorn eller kamut, men även havre-, korn- eller rismjöl erbjuds. Dessutom hittar du mjöl i olika malningsgrader, från ekologiskt vetemjöl typ 0 (för vitt bröd) till fullkornsrågmjöl (för mörka surdegsbröd).
Tyvärr är varumärket Ekologiskt mjöl enligt gammal familjetradition inte längre tillgängligt.
Upptäck våra andra fantastiska produkter nu!
Upptäck nuSenaste artiklarna:
Upptäck Piccantino:
-
Sverige: Fri standardfrakt från 1 099 kr
-
Gratis
returer Mer än 7.850 produkter
Säker betalning
med SSL-kryptering