Bästa parmesan från Emilia Romagna

Tyvärr är varumärket Bästa parmesan från Emilia Romagna inte längre tillgängligt.

Upptäck våra andra fantastiska produkter nu!

Upptäck nu

Tillverka tre osthjul om dagen - denna uppgift blev 1953 ett livsverk för Maria och Sergio på mejeriet Villa Paveri. Idag är Caseificio Gennaris parmesanvarianter bland de mest utsökta specialiteterna från Emilia Romagna, populära bland Europas gourmeter. Barnbarnen styr redan familjeföretagets förmögenhet, men omsorgen har förblivit oförändrad: Minimalt avfettad mjölk, lite löpe, mycket lite vassle och långsam lagring i en fuktig miljö är bara några av de strikta kriterierna för att alltid uppnå bästa kvalitet. Traditionen är också avgörande för leveranskedjan, eftersom mjölken huvudsakligen kommer från företagets egna gårdar och företagarfamiljen har upprätthållit lojala affärsrelationer med många leverantörer sedan dag ett.